Kaputechnika Mosonmagyaróvár

Cégünkről

szekiconált garázskapu Mosonmagyaróváron

Több tíz éve vagyunk jelen az árnyékolástechnikai- és garázskapu piacon, amit először üzletkötőként kezdtünk majd áttértünk a szerelésre is. Vállalkozásunkban megtanultuk, hogy az ügyfeleink a pontos és előre megbeszéltek szerinti elszámolást, a vállalt szállítási határidő betartását és a minőséget szeretik, ezért a fentiek betartása elkerülhetetlen számunkra.

Az évek során kialakított kapcsolatok és munkánk eredményeképpen ajánlott kereskedőnek léptünk elő. Szolgáltatásunkat Észak-Dunántúl és Budapest vonzáskörzetében végezzük.. Forgalmazunk és szerelünk árnyékolástechnikai eszközöket, (pl. redőny, reluxa, napellenző, stb.), garázskapukat, kapumozgató motorokat, stb.

A garázskapuknál először a Hörrmann garázskapukkal kezdtük foglalkozni majd következtek a többi gyártók termékei, így a GARAGA, REWLEX, ECOMAX, EUROKAPU és a CRAWFORD. kapumozgató motor Győr-Moson-Sopron megye Ahogy a garázskapukat forgalmaztuk úgy elkerülhetetlen volt a kapumozgató motorok megismerése is. A kapumozgatóknál a NICE motorcsaládot forgalmazzuk. Folyamatosan keresünk még gyártókat, hogy vevőkörünket a lehető legnagyobb választékkal tudjuk kiszolgálni. Ez természetesen nem mehet a minőség rovására.

Több, mint egy évtizede kerültünk kapcsolatba Crawford Hafa céggel és annak garázskapujával. Itt először az Euro család majd az általuk kifejlesztett G30 garázskapuk következtek. Itt idő közben a lakossági garázskapuk elnevezése változott. Így lett NORMSTAHL a garázskapuk neve.

Termékeink skáláját bővíti még Wymar, ALUPLAST, Deceuninck, Thyssen gyártók nyílászárói, melyek a korszerű anyagoknak és technológiának köszönhetően a legszélsőségesebb körülmények között is megállják helyüket. A termékek fő jellemzői: 5 légkamra, hosszú élettartam, maximális hőszigetelés, garancia a párásodás ellen, beépített résszellőző, tökéletes vízelvezetés.

Termékek: