Kaputechnika Mosonmagyaróvár

Termékek

NORMSTAHL garázskapuk

 

HÖRMANN garázskapuk

 

REWLEX garázskapuk

 

NICE kapumozgató motorok

 

Árnyékolástechnikai termékek: Redőny, reluxa, napellenző, harmónika ajtó, szunyogháló, roletta, stb.

 

Nyílászárók

Cégünk a minőségi DECEUNINCK Inoutic Arcade termékeit forgalmazza, mely nem csak szabvány méretekre készül hanem egyedi elképzeléseket is meg tudunk valósítani.

A DECEUNINCK nyílászárók 5 kamrás, középtömítéses, vízgátas profilrendszer. Német gyártmány, mely AUBI vasalattal van ellátva, több ponton záródó rejtett vasalat található a nyílászárókban

A DECEUNINCK ablak- és ajtórendszer olyan csúcs-minőségű profilrendszer, mely kifejlesztésének elsődleges célja volt, hogy a legszélsőségesebb külső viszonyoknak, nagy hidegeknek és a modern elvárásoknak egyaránt megfeleljen. A termékcsalád tervezése és fejlesztése során fontos szerepet kapott, hogy a rendszer minden egyes eleme kombinálható legyen a további DECEUNINCK rendszerekkel.

Ezzel a tulajdonsággal a két rendszer kombinációja még szélesebb választékot jelent. A DECEUNINCK rendszerhez tartozékok széles választékát kínáljuk; belső külső falburkolók, redőny-, zsalugáter-, szúnyogháló rendszerek, külső és belső ablakpárkányok, stb.

A DECEUNINCK partnerei arra specializálódtak, hogy a nyílászárókat gyorsan és pontosan, emellett kiváló minőségben tudják legyártani.

Az ablaküveg 4-16-4 mm rétegfelépítésű, torzításmentes (FLOAT) hőszigetelt üveg, melynek a K értéke 1,0 W/m2. Az üvegek hőszigeteltebb, 3 rétegű kivitelben is rendelhetők, melynek K értéke 0,6W/m2, vagy 1,0W/m2. Ablakaink üvegfelülete, a hideg időjárás ellenére sem párásodik. Ennél a profilnál a tömítőgumi mindig szürke színű.

A paneleket lehet egyedi és olcsóbb, (nem olyan díszes) kivitelben készíttetni. Az üvegeket saját tetszés szerint katalógusból kiválasztható.